Seglarskola

Vill ni ha möjligheten att lära er segla så finns också TBKs kvällsträningar på onsdagar i maj och början på juni samt augusti in i september.

2020 års seglarskoleveckor är vecka 27 respektive vecka 32.

Vi har förmiddag- (kl. 9.00-12.00) respektive eftermiddagsgrupper (kl. 13.00-16.00).
Vid anmälan kan ni önska grupp. Dock förbehåller vi oss rätten att placera seglare efter tillgången till plats. Vi utgår från anmälningsordning. Ange gärna önskemål om til exempel att få vara i samma grupp som en kompis.

Antalet platser är begränsat till 12 seglare i respektive grupp. Barn till TBK-medlemmar har förtur liksom boende (folkbokförda) inom Trosa och Gnesta kommuner.

Vi har ingen direkt åldergräns i seglarskolan, men seglarna ska kunna ta till sig information, och naturligtvis ska man vara simkunnig, 200 meter.

Vad kostar det då? Seglarskoleavgift: 1250 kr och då ingår lån av utrustning som båt och flytväst. För icke medlemmar tillkommer medlemsavgift om 350 kr. Medlemskapet i klubben är för att seglaren ska vara försäkrad under veckan. Är man skriven i Trosa eller Gnesta Kommun så gäller medlemskapet under hela året och man kan fortsätta deltaga i klubbens aktiviteter. Vill man deltaga båda veckorna är det okej i mån av plats. Avgift för medlemskap tas dock bara ut en gång.

Sista dag att anmäla sig för vecka 27 är 17/6, och för vecka 32 22/7.
Information kommer sedan om seglaren fått plats eller inte. Samtidigt informeras ni om betalning av avgifterna.

Tänk på att det är semestrar och ange därför kontaktuppgifter där ni säkrast kan nås.

200525 OBS! V27 Förmiddag är fullbokad! Välja annan tid!

För anmälan, klicka på länken till höger.

ungdom@trosabatklubb.se

Anmälan Öppen!