Seglarskola

Anmälan öppen för 2019 års seglarskola!

2019 års seglarskoleveckor är vecka 26 respektive vecka 27.

Vi har förmiddag- (kl. 9.00-12.00) respektive eftermiddagsgrupper (kl. 13.00-16.00). Vid anmälan kan ni önska grupp. Dock förbehåller vi oss rätten att placera seglare efter tillgången till plats. Vi utgår från anmälningsordning.

Antalet platser är begränsat till 12 seglare i respektive grupp. Barn till TBK-medlemmar har förtur liksom boende (folkbokförda) inom Trosa och Gnesta kommuner.

Vi har ingen direkt åldergräns i seglarskolan, men seglarna ska kunna ta till sig information, och naturligtvis ska man vara simkunnig, 200 meter.

Vad kostar det då? Seglarskoleavgift: 1000 kr, lån av jolle 250 kr, och medlemskap i TBK: 350 kr. Medlemskapet i klubben är för att seglaren ska vara försäkrad under veckan. Är man skriven i Trosa eller Gnesta Kommun så gäller medlemskapet under hela året och man kan fortsätta deltaga i klubbens aktiviteter. Vill man deltaga båda veckorna är det okej i mån av plats. Avgift för medlemskap tas dock bara ut en gång.

Sista dag att anmäla sig är 7/6.
Information kommer sedan om seglaren fått plats eller inte. Samtidigt informeras ni om betalning av avgifterna. Avgiften ska vara betald senast 17 juni för v26 samt 24 juni för v27. I annat fall kan platsen gå vidare till väntelistan.

Tänk på att det är semestrar och ange därför kontaktuppgifter där ni säkrast kan nås.

För anmälan, klicka på länken till höger.

Anmälningsläget 11 maj: V26 totalt 8 platser kvar. V27 totalt 16 platser kvar.

ungdom@trosabatklubb.se

Klicka här för att komma till anmälan.