Seglarskola

Anmälan för 2019 års seglar skola är ännu inte öppen!

Anmälan öppen för 2018 års seglarskola!

2018 års seglarskoleveckor är vecka 26 respektive vecka 32.

Vi har förmiddag- respektive eftermiddagsgrupper. Vid anmälan kan ni önska grupp. Dock förbehåller vi oss rätten att placera seglare efter tillgången till plats. Vi utgår från anmälningsordning.

Antalet platser är begränsat till 12 seglare i respektive grupp. Barn till TBK-medlemmar har förtur liksom boende (folkbokförda) inom Trosa och Gnesta Kommuner.

Vi har ingen direkt åldergräns i seglarskolan, men seglarna ska kunna ta till sig information, och naturligtvis ska man vara simkunnig, 200 meter.

Vad kostar det då? Seglarskoleavgift: 1000 kr. Medlemskap i TBK: 350 kr och jolleavgift: 250 kr. Medlemskapet i klubben är för att seglaren ska vara försäkrad under veckan. Är man skriven i Trosa eller Gnesta Kommun så gäller medlemskapet under hela året och man kan fortsätta deltaga i klubbens aktiviteter. Vill man deltaga båda veckorna är det okej i mån av plats. Avgift för medlemskap och jolle tas dock bara ut en gång.

Sista dag att anmäla sig för vecka 26 är 8/6, och för vecka 32 27/7.
Information kommer sedan om seglaren fått plats eller inte. Samtidigt informeras ni om betalning av avgifterna. Avgiften ska vara betald innan seglarskolan börjar. I annat fall kan platsen gå vidare till väntelistan.

Tänk på att det är semestrar och ange därför kontaktuppgifter där ni säkrast kan nås.

Frågor: Patrick Fällman: ungdom@trosabatklubb.se eller 070-519 22 69.

Anmälan ska göras på nedanstående formulär.