Allmän arbetsdag 19 april Inställd – Arbetsuppgifter finns dock, anmälan krävs.

Allmän arbetsdag 19 april Inställd – Arbetsuppgifter finns dock, anmälan krävs.

På grund av spridningen av Corona-viruset är den allmänna arbetsdagen den 19 april inställd. Samtidigt kvarstår behovet av att vi medlemmar bidrar till att vårda vår båtklubb. Därför finns det i år två alternativ för dig som ändå vill ”dra ett litet strå till stacken”:

· Du som vill och har möjlighet är välkommen till ett mindre arbetspass samma datum, dvs den 19 april kl. 09-12. Vissa nödvändiga arbeten kommer då att utföras, men i mindre grupper. Men för att säkerställa att antalet deltagare inte överskrider 50 personer krävs en föranmälan. Anmälan skall göras via BAS som nås via båtklubbens hemsida, på samma sätt som bokning av sjösättning. Schemat heter ”Arbetsdag”.

Inga arbetsmoment som kan anses bidra till ökad smittspridning kommer att genomföras. Varje deltagare förväntas ta ansvar för att följa folkhälsomyndighetens riktlinjer, d.v.s. stanna hemma vid symtom, håll avstånd till dina medmänniskor och hålla god handhygien. Utökade möjligheter till att tvätta händerna kommer att ordnas.

OBS!!! Personer med symtom är INTE välkomna att delta, ej heller personer som tillhör en riskgrupp.

· Vill du istället få en egen uppgift och göra den vid annat tillfälle? Mejla till varv@trosabatklubb.se

I båda fallen kommer arbetade timmar att belönas enligt klubbens ordinarie poängsystem.

Tomas Peltonen och Håkan Bark
varv@trosabatklubb.se

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.