Anmäl dig till Seglarträffen!

Anmäl dig till Seglarträffen!

Svenska Seglarförbundet har under flera år arrangerat Seglarträffen för främst tränare och funktionärer. I år är hela eventet 100% digitalt.

Alla kan vara med!

Seglarträffen vänder sig till alla med någon form av seglingsintresse. Tränare, funktionär, coach, styrelsemedlemmar eller en helt vanlig seglare. Alla kan och får vara med. Det kostar dig inget! Klubben betalar en avgift på 500Kr oavsett hur många som anmäler sig från klubben.

Föredrag och workshops pågår hela veckan, från måndag 16 nov till och med söndag 22 nov, och det är valfritt att deltaga på det som intresserar.

På måndag är det till exempel en kväll om segel- och riggtrim med segelmakaren Henrik Ottosson. Just detta vänder sig till alla, även de som aldrig tänkt tanken att starta en kappsegling.

På tisdag handlar det om kost för seglare. På lördagkväll handlar det om E-segling där Christian Harding håller i föredraget. Christian som har ett förflutet inom TBK som jolleseglare.

Kolla igenom programmet HÄR >>>

Mer info här >>>

1 Comment
  • Niklas Qvarnström
    Posted at 06:33h, 18 november Svara

    Anmälan kan göras fram till och med den 21 nov. Tänk dock på att anmäla dig i tid så att SSF hinner skicka ut inloggningsmail. Senast kl 15.00 den dag du tänkt deltaga.

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.