Anmäl dig till Sörmlandsregattan

Anmäl dig till Sörmlandsregattan

Den 8:e juni seglas Sörmlandsregattan. Det är nu hög tid att anmäla sig. Vi gör i år ett försök att locka till oss fler deltagare. Tävlingen utgår från Trosa Gästhamn där deltagande båtar kan ligga gratis från fredag till söndag.  Vi har en enkel och snällare variant på start där deltagarna har tio minuter på sig att starta. Klockan startar när just du passerar startlinjen. Mindre trängsel. Vi kommer att ha ett prisbord med nyttopriser som delvis lottas ut så att alla har chans att få ett pris med sig hem.
Dessutom ingår det en klubbtävling där tre resultat räknas samman för respektive klubb, så därför är det bra om du lyckas locka med några av dina klubbkamrater.

Tävlingen går samma dag som Trosa Marknad. Så ta med familj och vänner, de som inte vill segla kan roa sig på marknaden för att sedan ansluta till prisutdelningen på gästhamnspiren.

Även en Bavaria med rullstor kan vara med.

Alla kan vara med! Så länge din båt finns med i SRS-tabellen, eller har ett giltigt mätbrev får du vara med och tävla. Även du som inte har ett giltigt SRS-tal av nån anledning får vara med på seglingen, men då utom tävlan.

Efter seglingen grillar vi hamnburgare, och delar ut priser. Sedan fortsätter ni kvällen i båten, hemma, eller varför inte på Kölsvinet?

Här finns all info och anmälan >>>

Tänk på att ju tidigare du anmäler dig, desto större är chansen att andra anmäler sig.

Sedan kan jag också tipsa om att vi kör onsdagssegling den 29 maj. Där kan alla deltaga. Enkelt och snällt. Mest för träning.

Kontakta gärna segling om du undrar något.

 

Niklas Qvarnström
Trosa BK – Segling

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.