Anmälan och info om Onsdagsseglingar

Anmälan och info om Onsdagsseglingar

ALLA kan vara med är tanken med våra kommande onsdagsseglingar. Ha en skön kväll på fjärden och bli en bättre seglare. Oavsett om du seglar en en snabbseglade racer, tung stabil familjebåt, antik träbåt, flerskrovsbåt eller större jolle är du välkommen. Och har du inget handikapptal på din båt så löser vi det för onsdagarna. Nån stans ska man ju börja.

Arrangemang och bana är enkel för att underlätta för nya seglare och arrangör. Anmäl dig…starta på din starttid, segla banan, ta din egen målgångstid. Tyvärr kan vi ju inte ha någon form av planerad gemenskap kring seglingarna, än så länge. När tillfälle ges är dock tanken att vi träffas i klubbhuset efter segling och snackar och kommer med tips.

Första onsdagen är den 19 maj, och vi vill gärna ha minst 3 deltagare för att köra. Vid fint väder kanske vi kör med färre….

Mer information om onsdagarna här >>>

När det gäller Notstickshällan Race den 22 maj avvaktar vi i skrivande stund fortfarande besked från FoHM och Svenska Seglarförbundet om nya restriktioner…Ni som planerar att köra…Anmälan kommer att ske genom Sailarena så se till att vara registrerade där.

Niklas Qvarnström
segling@trosabatklubb.se

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.