Cornoa-information 20200406

Cornoa-information 20200406

På grund av spridningen av corona-viruset tar även Trosa BK till åtgärder.

Den allmänna arbetsdagen den 19 april ställs in, liksom städdagen i början på juni. Kravet på arbetsplikt slopas till och med juni.
Vissa arbeten kommer dock att utföras, dock i mindre grupper.

Flaggfesten den 30 maj ställs in, och den planerade jubileumsfesten läggs på is. Förhoppningsvis kan den hållas vid ett senare tillfälle när corona-pandemin har lagt sig.

Vad gäller kappseglingarna har riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten och Seglarförbundet reviderats lite och i princip skriver de att tävling är tillåtet så länge man följer FoHMs riktlinjer. Notstickshällan Race som är en relativt liten tävling planerar vi att köra, men skepparmöte och registrering blir ”digitalt” och det blir heller ingen öppen prisutdelning.
Dock följer vi naturligtvis situationen och tävlingen är enkel att ställa in eller ändra om så skulle krävas. Det kan ju naturligtvis även hända att det blir för få deltagare, eller att funktionärerna blir sjuka.

Sörmlandsregattan är en större tävling och en mer social tillställning. Där är det möjligt att den ställs in helt. Kontakt är i skrivande stund inte tagen med de andra arrangörerna, men några kringarrangemang som after sail och grillning blir det inte.

Dessutom ber vi alla på klubben att iaktta försiktighet. Respektera och håll avstånd. Nys och hosta inte rakt ut, och tvätta händerna innan du till exempel använder datorn i klubbstugan. Undvik även att det blir folksamling i klubbhuset.”

Niklas Qvarnström
redaktion@trosabatklubb.se

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.