Det finns arbete att göra på klubben!

Klubben måste hållas ren och fräsch. Det hjälps vi alla åt med. På senare tid verkar intresset för arbete ha avtagit, eller är det brist på information? Här kommer i så fall lite info.

Toa och klubbhus behöver städas då och då. Gräsmattan behöver klippas nån gång i veckan eller så.

Detta är arbete som genererar arbetstimmar/poäng. Listor finns i klubbstugan där du tecknar dig för de arbetspass du vill ha. Detta är ju bra arbeten för nya medlemmar som behöver samla arbetspoäng.

• Dan Strömberg
    Posted at 19:20h, 12 juli Svara

Det skulle underlätta att ha en rulle plastpåsar (till de använda pappershanddukarna) och en knippe buntband liggande på toan, på den där hyllan där. (Jag la dit en knippe buntband tidigare men då tyckte någon annan att hen behövde dem bättre själv.)

Post A Comment