Funktionärer och mailadresser uppdaterade

Funktionärer och mailadresser uppdaterade

En vecka har gått efter klubbens Årsmöte. Ett antal nya styrelsemedlemmar och funktionärer har “bytts ut”. Nu ska allt vara uppdaterat på och bakom hemsidan. Alla klubbens mailadresser ska vara kopplade till de nya personerna och under medlemssidorna – > kontaktinformation finns även en funktionärslista med e-postadresser och telefonnummer. Jag hoppas jag kommit ihåg allt.

Bert Johansson klev ju av som materialchef, men kvarstår som el-ansvarig. Därmed har vi lagt till en ny mailadress till just el-ansvarig. På kassörssidan har klubben ännu inte hittat nån efterträdare till Alm men för tillfället skickas kassörs-mailen fortfarande till den avgående kassören.

För alla som läser på hemsidan har jag även gjort en liten ändring i layouten. Alla länkar är nu understrukna, för att lättare skiljas från rubriker, som ju kan ha samma färg. Sämre utseende i mitt tycke, men bättre funktion.

Dessutom borde ni medlemmar besöka sidan oftare. Det är för få som läser här ser jag på statistiken. Tänk på att ni som medlem är skyldig att hålla er informerad.

Niklas
it@trosabatklubb.se

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.