I stället för Sörmlandsregattan – Corsa alla Corona

I stället för Sörmlandsregattan – Corsa alla Corona

Den 13 juni skulle Sörmlandsregattan ha gått av stapeln. Tyvärr är det som för många andra, corona som ställer till det.
Utan Trosa Marknad och After Sail tyckte vi att Sörmlandsregattan läggs på is. Vi väljer att lägga namnet Sörmlandsregattan åt sidan efter som det är synonymt med festligheter och gemenskap. Men segling blir det, om än lite annorlunda och med annat namn.
Corsa alla Corona – i stället för sörmlandsregattan, och tävlingen blir naturligtvis shorthanded. Banan blir lite längre efter som vi utan skepparmöte och after sail hinner med sådant. Tanken är ca 25 Nm genom skärgården. Om vinden tillåter så blir det en sväng utanför skärgården också.
För enkelhetens skull blir det jaktstart och egen tidtagning. Då slopar vi också anmälningsavgift och priser. Gratis alltså!
Vi har också en gräns på max 25 båtar. Så anmäl er i tid! Och tänk även på att meddela i tid om ni inte kommer till start.

Här på SailArena finns inbjudan och anmälan. Det är även där övrig info dyker upp framöver. (länkad även från seglingssektionens sida)

Tävlingen är ett samarrangemang mellan Trosa BK, Södertälje BS och Östertälje BK.

Niklas Q
segling@trosabatklubb.se

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.