Inloggning hemsida eller BAS

Inloggning hemsida eller BAS

Det är en och annan som upptäcker just när de nu ska boka upptagning att de inte har koll på hemsidans inloggningar. Kolla sådant i tid!

Det finns alltså TVÅ olika inloggningar. Den ena är på hemsidan. Du loggar in längt ner på sidan. Detta är för att komma åt vissa medlemssidor som till exempel protokoll, TBK-nytt och medlemserbjudanden. Du behöver inte logga in på hemsidans inloggning för att nå BAS-systemet.

Inloggning i BAS hittar du inder fliken medlemssidor, men kräver alltså inte inloggning på medlemssidorna.

I BAS-systemet kan du boka upptagning alternativt sjösättning. Du kan även boka klubbhuset. I BAS finns dina medlemsuppgifter som du själv SKA hålla uppdaterade.

Inloggning till hemsidans medlemssidor skapar du själv om du inte redan har en. Längst ner, och följ instruktionerna. När du registrerat dig måste du även skapa ett lösenord. Då får mail till den mailadress du angivit i registreringen. Detta mail kan hamna i karantän/skräpmailen, så kolla där innan du kontaktar IT om hjälp.

I BAS ska alla medlemmar ha fått ett mail med inloggningsuppgifter och instruktioner. Det kan ju hända att även vi på IT missat nån. Kontakta oss då på IT@trosabatklubb.se så hjälper vi dig att lösa problemet.

Ett tips är att vara ute i god tid. Inloggningstjänsterna har ni som medlemmar nytta av året runt. Och vi på IT har inte alltid möjlighet att hjälpa dig på direkten. Det kan ta någon dag.

 

Med vänlig hälsning,

Niklas Qvarnström
it@trosabatklubb.se

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.