Inloggning medlemssidor och BAS

Inloggning medlemssidor och BAS

Det finns en hel del information på Trosa Båtklubbs hemsida som kräver inloggning för att nås. Det finns två olika inloggningar. Dels är det hemsidans medlemssidor. Där kan du bland annat hitta alla protokoll från de senaste åren. Ett bra sätt att följa vad som händer i klubben är att just läsa protokollen från styrelse- och funktionärsmöten.
TBK-Nytt finns här som PDF, i färg. Den landar här tidigare än pappersversionen kommer i din brevlåda.
Det finns också medlemserbjudanden, medlemsrabatter hos företag. Här finns också kontaktinformation till funktionärerna.
För att nå medlemssidorna krävs inloggning. Den hittar ni längst ner på sidan. Där registrerar ni er eller återställer lösenord.

Den andra inloggningen som finns är till BAS-systemet. Sidan hittar ni överst under medlemssidorna. I BAS kan ni se era uppgifter som klubben har, adresser, båt- och personuppgifter. Här kan ni uppdatera era uppgifter själv.
Ni kan se era fakturor och om de är betalda.
Det är också här som bokning av klubbhus och stugor på klubbholmen görs, och i år kommer vi också att ha bokning för sjösättning här. Så se till att ni har koll på er BAS-inloggning i god tid innan sjösättning.
Fler funktioner kommer att läggas till framöver.
Som medlem ska du tidigare ha fått inloggningsuppgifter till BAS.

Behöver du hjälp med något kring inloggning så kontakta it@trosabatklubb.se

Niklas Qvarnström
it@trosabatklubb.se

1 Comment

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.