Inloggningsfunktionen på gång

Inloggningsfunktionen på gång

I skrivande stund är det söndagkväll och vi fick in filerna med de gamla inloggningsuppgifterna i veckan. Men naturligtvis strulade det lite. Dels så gick det tydligen inte att importera de gamla lösenorden. Och så var det en del andra uppgifter som “failat” så jag har i helgen gått igenom alla 235 användares uppgifter och ändrat inställningar. Nu ska dock allt detta vara klart.

Ni som redan har en inloggning:
Så vad händer nu då? Jo, under måndagen kommer jag att skicka ut ett mail till alla som tidigare registrerat sig. Mailet innehåller information om hur ni går till väga för att återställa ert lösenord. Det bör vara enkelt.

Har ni inte fått ett mail under måndagen så börja med att kika bland “skräpmailen”. Hittar ni inget där så kontakta oss på it@trosabatklubb.se

För de som vill registrera sig för inloggning:
För de som inte tidigare registrerat sig ber jag er vänta ytterligare ett tag med att registrera er. Registreringsfunktionen är vi inte riktigt nöjda med ännu.
Alternativt, om ni vill nyregistrera er så maila it@trosabatklubb.com så knappar jag in er manuellt. Uppgifter jag vill ha då är naturligtvis för- och efternamn, medlemsnummer och ett användarnamn som ni vill ha samt förstås vilken mailadress vi ska registrera.

Tänk också på att vi som sköter detta gör saker och ting på fritiden. Det kan ta någon dag innan ni får återkoppling.

Niklas Q
TBK IT

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.