Materialcheferna informerar

Materialcheferna informerar

Denna text skulle ha varit med i TBK-nytt som ju redan skickats till tryckeriet. Tyvärr hamnade mailen till redaktionen med denna info i min skräpkorg och det missades.

Materialsheferna skriver följande:

Materielgruppen har några projekt igång och tankar kring dessa kommer här .

Vi har haft möte med de som var intresserade av maskjulsproblemet och vi har prov lastat och lossat master för att bilda oss en uppfattning om hur problemet kan lösas.
Sammantaget så kom vi fram till att gräva bort alla tovor och grövre massor , gräva ner ca 10-15 cm och lägga markduk för att slippa växter runt mastskjul och på kortändan av subliftgaraget .
Vi kommer lägga 0-16 ovanpå och padda så att asfalten och det nya kommer i samma höjd.
Vid subliftgaragets gavel och ut mot staketet blir också åtgärdat .
Detta ska vara klart till första sjösättning.
En instruktion på handhavande och säkerhetsinstruktion för handhavande av master kommer att skickas till alla medlemmar så snart det renskrivits , det kommer också finnas i klubbstugan och på anslagstavlorna i plastat utförande.
Nu är det vatten ute på hela området och vår ambition är att koppla på sjövatten på de kranar som är ute på varvsplan under sommaren , vi återkommer med mer info om detta.
Klubben har nu ett nytt avtal med Bolist på gång och detta kommer också att innefatta en ”viss ” klubbrabatt” till oss medlemmar på båtrelaterade saker.
Bengt & Robin
material@trosabatklubb.se

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.