Mer information ang BAS

Mer information ang BAS

Ni har säkert läst på hemsidan eller i TBK-Nytt om att TBK använder sig av SBUs medlemssystem BAS-K.
HÄR på hemsidan finns info och även länk till BAS.

I det systemet finns en hel del nya digitala möjligheter. Att varje medlem själva kan logga in i BAS och uppdatera sina personuppgifter, boka boende på Morholmen, och boka sjösättningar till exempel. Möjligheter finns även att publicera och sprida information till alla eller utvalda medlemmar. Till exempel stadgar, ordningsregler och TBK-Nytt.

Arbete pågår ständigt med detta och under året kommer det att dyka upp nya möjligheter för er medlemmar. Att boka klubbhus och stugorna på Morholmen är på gång. Troligen kommer bokning av upptagning att kunna ske via BAS till hösten.

För att så småningom kunna logga in i BAS-systemet krävs att era e-postadresser i systemet är uppdaterade. Om er e-post-adress är rätt får ni även medlemsfakturan i tid.

Vi vet att alla inte känner sig riktigt hemma i den digitala världen. Det kommer att gå att boka stugor och sjösättning även för de som inte har internet och e-postadresser.

Information om och när saker och ting fungerar kommer naturligtvis att dyka upp på hemsidan och i TBK-Nytt. Håll er informerade! Besök hemsidan ofta!

Niklas Qvarnström
it@trosabatklubb.se

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.