Nu rullar det på

Nu rullar det på

I måndags skickade vi ut mail till registrerade användare på hemsidan. Dessa kan nu uppdatera sitt lösenord för att få tillgång till medlemssidorna. Det blev omedelbart fart på lösenordsbytandet och av innehållet i min mailkorg har det funkat väl. Ett 50-tal medlemmar har nu bytt sina lösenord och vad jag vet är det endast ett par personer som har haft problem.

MEN…jag fick en hel del mail i retur. Detta antagligen på grund av att medlemmar bytt mail-adress utan att ha ändrat sina uppgifter eller meddelat mig. Ni som tidigare har registrerat er för medlemsinloggning men inte fått något mail kan ju fundera på vad det beror på. Kontakta IT!
När ni har registrerat er är det som sagt upp till er att hålla era inloggningsuppgifter uppdaterade. Det gör ni på er personliga användarsida. Där ska ni se till att namn och e-postadress alltid är rätt.

Ni som tidigare inte registrerat er för medlemsinloggning kan vänta ett tag till, eller kontakta IT så “reggar” vi er manuellt. Registreringen via hemsidan saknar fortfarande en del uppgifter.

På medlemssidorna finns som tidigare, protokoll, TBK-nytt och en del annan info. Det finns även en sida nämnd “BAS”. Där kommer mer info senare. Än så länge är det bara vissa funktionärer som har tillgång till BAS.

Vi har även noterat en del problem med SPAM, “skade-mail”. Vi har haft kontakt med vår webbhotels-leverantör och vi hoppas att det är över för denna gång. Viktigt är att inte klicka på eller öppna filer i sådana mail. Inte heller skicka dessa mail vidare. Kasta dem och töm papperskorgen. Meddela gärna IT.

mvh
Niklas Qvarnström och Håkan Leek
TBK IT

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.