Onsdagsseglingar 2023

Onsdagsseglingar 2023

Anmälan till årets Onsdagsseglingar är nu öppen. Klicka in dig på ”Sektion” -> ”Segling” och skrolla ner ”Seglingsprogran TBK 2023” och klicka på ”Onsdagsseglingar”. Där finns all information du behöver nu, och till höger länkar till anmälan för respektive segling.

OBS! Det är viktigt att du anmäler dig i tid! För att vi som arrangörer ska kunna planera har vi bestämt att det SKA vara minst TRE anmälda dagen före start kl. 21. Är det tre anmälda då så är anmälan öppen vidare och vi ser då helst att du anmäler dig senast 16.00 på tävlingsdagen. Självklart kan du komma med senare också, men då kan det bli problem med information.

Så, vet du redan nu att du planerar att deltaga på nån segling så varför inte gå in direkt och anmäl dig.

Likaså är det viktigt att du vid återbud meddelar tävlingsledningen detta så snabbt som möjligt. Helst via SMS 073-9466699

Informationen är lite uppdaterad så läs gärna igenom den. Vi fortsätter på den enkla vägen och grunden är ett enkelt arrangemang där vi har en boj vid start och mål, och seglarna själva tar sin start- och måltid och rapporterar till tävlingsledningen.

Tanken är också att vi kan variera mellan skärgårdssegling runt öarna och bansegling runt bojar. Vid svara vind kan det vara lämpligare med en kort ”boj-bana”. Vid vissa vindar kan det vara trevligt med en sväng runt öarna.

ALLA KAN VARA MED! Ja, onsdagsseglingar ska ses som träning och ett steg in för nya seglare. Även om du har en udda båt utan handikapptal (SRS) får du vara med. Vi löser det.

OCH vill du vara med, men inte har nån egen båt, eller vill åka med nån mer rutinerad för att se hur det går till. Kom ner till klubben vid kvart i sex på tävlingsdagen så får du hänga på.

Niklas Q
Trosa BK – Segling

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.