Segla Arkö Runt 7 sept

Segla Arkö Runt 7 sept

Lördagen den 7 september seglas Arkö Runt med start och mål i Oxelösund. 30 Nm över Bråviken och runt Arkö skärgården, men omväxlande och rolig tävling. Förhoppningsvis blir det runt 50 båtar. I skrivande stund är det 20 anmälda.

Det finns ett klubb-pris att tävla om. Men då behövs minst fem deltagare från klubben. Trosa Båtklubb har i skrivande stund fyra båtar på anmälningslistan, och det vore ju kul om det blev flera.

Arkö Runt är en tävling för alla. Banan är lång och omväxlande, men hyggligt lättnavigerad. Det är många båtar med. Det är väldigt mycket priser att tävla om, och det lottas dessutom ut mycket fina priser bland de som närvarar på prisutdelningen. Det är bland annat priser till bästa familjebesättning, bästa shorthanded, bästa Maxi och så vidare.

Det är även en del sociala aktiviteter. För de som är på plats på fredagkvällen hålls det pub, och efter prisutdelningen på lördagen är det gillfest med pub där ICA Kvantum i Oxelösund sponsrar så kostnaden är låg. Det är också gratis i gästhamnen för tävlande båtar fredag till och med söndag.

MER information och anmälan >>>

 

Tags:
No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.