Stopp för all tävling!

Stopp för all tävling!

I går onsdag kom folkhälsomyndigheten med nya riktlinjer kring hur vi ska förhållas oss till corona-smittan. Bland annat uppmanas vi att ställa in eller skjuta upp matcher, tävlingar och cuper. Strax efter skrev Svenska Seglarförbundet samma sak på sin hemsida.

Nu är det ju rätt lång tid kvar till Trosas Notstickshällan Race, men jag tror att det knappast blir någon tävling den 30 maj. Men organisationen kring tävlingen är rätt enkel och skulle förutsättningarna ändras så kan vi dra igång med kort varsel.

Hur det blir med övrig verksamhet på klubben återkommer jag/vi till. På söndag hålls ett ordinarie funktionärs- och styrelsemöte, via telefon bör tilläggas…och efter det har jag säkert en del ny information att publicera.

Jobba dock vidare med era båtar, och håll avstånd till andra personer, i synnerhet riskgrupper. Att vara ute i friska luften skadar inte.

Niklas Qvarnström
segling@trosabatklubb.se
redaktion@trosabatklubb.se

1 Comment
  • Niklas Qvarnström
    Posted at 11:50h, 05 april Svara

    Uppdaterat att det inte är förbjudet så länge man följer FoHM och SSFs riktlinjer. I skrivande stund räknar vi med att Notstickshällan Race blir av. Men mycket händer från dag till dag.

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.