Styrelseförändringar och BAS-info

Styrelseförändringar och BAS-info

Ibland händer det mycket på en gång, och att skriva många inlägg kan ju göra att andra viktiga inlägg halkar i skymundan. Därför skriver jag här ett inlägg med flera korta nyhetsnotiser.

Ändringar i Styrelsen

Det har varit ett par platser i styrelsen vakanta en tid. Nu har dessa platser fylls upp. Torbjörn Blomberg och Bengt Olsson kliver upp som ordinarie Ledamöter och Joakim Lundquist samt Tobias Lindahl har adjungerats som suppleanter.

Styrelse- och funktionärssidan är uppdaterad, men kontaktinformationen under medlemssidorna är i skrivande stund inte uppdaterade.

Ekonomi

För er som är intresserade av ekonomi finns nu den senaste resultatrapporten publicerad på hemsidan. Klicka dig in under medlemssidor och ekonomi.

Logga in med Bank-ID i BAS

Många har ju trott att det gått att logga in i BAS med Bank-ID. För oss administratörer har vi kunnat ett tag. Men nu ska det också funka för alla medlemmar. Villkoret är dock att ni i medlemsuppgifterna i BAS har komplett personnummer angivet, och det kan ni lägga till själva.

Bugg i sjösättningsanmälan fixad

Som rubriken lyder har det varit en bugg i bokningen av sjösättning. Den ska nu enligt info vara löst.

Medlemserbjudanden

Sedan kan jag ju påminna om att det finns en del medlemserbjudanden. Dessa hittar du naturligtvis under medlemssidor och sedan just medlemserbjudanden. Logga in där och så. så kan du kanske spara en slant.

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.