TBK-nytt nr 3-2020 på plats

TBK-nytt nr 3-2020 på plats

Årets tredje nummer av medlemsbladet TBK-Nytt är nu publicerat på hemsidan, och även skickat för print hos ÖSP.

Villd u läsa informationen på datorn, i telefonen, plattan eller utskriven i färg så loggar du in på medlemssidorna och tar hem filen. Nöjer du dig med att läsa den i svart-vitt, om ett par veckor när den hamnar i din brevlåda så är det bara att vänta.

Detta nummer är lite speciellt då web-versionen och pappersversionen har lite olika innehåll. Detta för att få med så mycket information som möjligt. Inbjudan till Höstseglingen är ju inaktuell när papperstidingen kommer ut i brevlådorna, därför finns den bara med i web-varianten. I stället finns info om Morholmens avveckling inte tidningen på hemsidan utan bara i pappersvarianten. Antar att de som läser bladet på nätet också tillhör de som håller sig uppdaterade via hemsidan.

I övrigt innehåller den viktig info inför sjösättning. Redaktören har frågat ut vår klubbmästare i “lär känna din klubbkamrat” och naturligtvis finns ett kåseri, denna gång kring båtåkande på Mälaren.

Förhoppningsvis innehåller bladet inte allt för mycket stavfel och missar. Det blir ju lätt lite stressigt på slutet, efter 10-12 timmars skrivande. Det finns ju annat som ska hinnas med på dygnets timmar också, jobb, mat, motion och sova ;-)

Niklas Qvarnström
redaktion@trosabatklubb.se

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.