Tips: Ordning och reda på varvsplanen

Tips: Ordning och reda på varvsplanen

Det här inlägget är inget klagomål eller pekfinger utan mer tips om hur vi ska få det att fungera lite bättre. Nu när alla, många i alla fall, båtar är sjösatta och semestern närmar sig blir det en hel del bilar parkerade på området. Ett tips där till alla som har löst pallningsmateriel försöker packa ihop det i en “hög” i stället för att bara låta vara utspritt på varvsplatsen.. Då blir det kanske mer plats för parkering av bilar under semestern. Vaggor står naturligtvis kvar på sin plats, men löst material läggs med fördel i vaggan för att spara plats.

Ett annat tips som dök upp från en funktionär i klubben vara att ha gärna en lapp med namn och telefonummer i din bil när du parkerar på området. Det kan ju hända att den plötsligt står i vägen, eller att det händer något. Det är ju dock inga ordinarie båthanteringar så här års, men rätt som det är måste någon av okänd anledning ta upp sin båt. Eller kanske måste det akut grävas för en läckande ledning. Då kan det vara bra att kunna komma i kontakt med bilägaren.

När det gäller parkering kan jag även passa på att påminna om att inte parkera inne på undomssektionens område. Det har hänt att bilar parkerat framför jolle-ställaget med följd att jolleägare inte kunnat få ut sin jolle.

Tänk också på att större fordon ska kunna komma fram på området, räddningsfordon bland annat.

Glad sommar önskar redaktionen!

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.