Ungdomssektionen lever

Ungdomssektionen lever

Foto: Helene Kristiansson

Det händer saker på ungdomssektionen. Det kanske finns hopp för framtiden trots allt. Och även om varken Helene Kristiansson, Malin Karlsson eller Tobias Lindahl vill stå som ansvariga är det mycket tack vare just dessa personer som det i alla fall händer lite saker just nu.

En första träff hölls i början på juni där ett antal ungdomar fick testa på att sitta i jollen och några fick möjligheten att segla. Ytterligare två “prova-på-dagar” kommer att hållas tisdag den 22 juni och torsdag den 8 juli, båda gångerna klockan 18:30. Förhoppningen är att det ska dyka upp lite nya seglingsintresserade barn och ungdomar, och naturligtvis intresserade föräldrar som kanske kan hjälpa till med att hålla den halvsovande sektionen vid liv.

Någon sommarseglarskola eller Lions Kanna är inte att vänta. Inte i år i alla fall.

Ungdomssektionen är en viktig del i klubben, inte minst för gemenskapen. Och man måste ju inte ha seglingsintresserade barn för att hjälpa till på ett hörn i sektionen.

2 Comments
 • Maria Wastesson
  Posted at 10:12h, 20 juni Svara

  Hej!

  Vi har efterfrågat den roliga jolleseglingen från förra året. Sonen är 9 år och väldigt intresserad. Han saknar seglingen. Vi kanske dyker upp den 22/6 och 8/7.
  Roligt att ni stället upp på dessa dagar. Vi föräldrar har ingen segervana men kan kanske hjälpa till med annat….

  • Tobias Lindahl
   Posted at 13:55h, 21 juni Svara

   Hej Maria!
   Kul att sonen (och du) är intresserad att vara med! Föräldrars segelvana är inget som är nödvändigt, men med en hjälpande hand till ledarna vid hantering av jollarna på land så blir det mer tid för barnen på sjön! :-)
   Välkommen ner i morgon tisdag!

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.