En julhälsning från Ordförande

En julhälsning från Ordförande

God Jul mina kära båtvänner! Önskar att jag kunde skriva att ”snön ligger vit på taken och endast ordförande är vaken…” men riktigt så ligger det inte till. Förvisso är ordförande vaken och i skrivande stund tidigt på julaftonsmorgon, men någon vit jul blir det svårt att infria.

Men visst finns stämningen här, vårt hus har dekorerats med tomtar i varje vrå, granen pyntad och paketen väntar på att bli öppnade, mina pojkar nyfikna och spända på vad dom ska få, jag också, kanske finns det något trevligt båttillbehör till pappan?

Min önskan till er alla är att ni får vara friska och att julefriden infinner sig hos er, nog hoppas vi på ett fantastiskt 2021 med många sköna båtupplevelser.

Får jag lov att föreslå en aktion i hälsans tecken? Efter julmaten njutits av i flera dagar, ta en promenad ned till båten och titta till pressar, bockar och vaggor, det blåser stundtals på där nere.

Än en gång från oss alla i familjen Lundén, God Jul och Gott Nytt år! 

1 Comment
  • Patrick Fällman
    Posted at 09:54h, 24 december Svara

    Tack detsamma. Ja vi får verkligen hoppas på ett fantastiskt 2021, där pandemin släppt sitt tag och båtgemenskapen blivit åter ovillkorad.

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.