Håll dig informerad.

Håll dig informerad.

Som medlem är det bra att hålla sig informerad om vad som händer på Trosa Båtklubb. Redaktionen försöker ta upp aktuella händelser och beslut i medlemsbladet TBK-nytt. Det skrivs här på hemsidan länkat till Facebook.

Styrelsen har möten minst en gång i månaden och även funktionärsmöten äger ofta rum på samma dagar. Samtliga protokoll publiceras på hemsidan på medlemssidorna. Här kan alltså alla medlemmar ta del av vad som beslutas på mötena. Gå gärna in då och då och läs på, så behöver ni inte sitta hemma och tycka att inget händer på klubben.

Under vintern har ett stort arbete genomförts med planering av muddring som förhoppningsvis ska kunna genomföras nu på vårkanten. Klubbstugan är också under upprustning.

Här på hemsidan finns även en kalender där vi försöker lägga in viktiga datum. Bland annat möten, arbetsdagar, sjösättningar, tävlingar och andra händelser. Kalendern kan ses direkt på sidan nedanför de aktuella nyheterna. Den finns även på medlemssidorna där den då har ett lite större format och därmed är lite tydligare.

//Niklas Qvarnström
redaktion@trosabatklubb.se
it@trosabatklubb.se

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.