Inför Årsmötet Uppdaterad 20201126

Inför Årsmötet Uppdaterad 20201126

Uppdaterad 20201126 kl, 23:30 (OBS! Ny programvara. GoToMeeting ersätts med GoToWebinar)

Som de flesta av er vet är det Årsmöte den 6 december. Kallelse har gått ut till samtliga medlemmar via TBK-Nytt. En kallelse har även skickats ut via e-post, och har du rätt e-post angiven i BAS så har du fått den också.

Årsmötet kommer att ske digitalt via programet GoToWebinar. Vi hoppas naturligtvis att så många som möjligt kommer att deltaga.

På sidan Årsmöte 2020 finns all information och länkar ni behöver för att delta i mötet. Den sidan ligger naturligtvis bakom medlemsinloggningen eftersom vissa saker inte bör vara åtkomligt för allmänheten.

Förutom kallelse/dagordning finns länken till det digitala mötet, inkomna motioner, valberedningens nomineringar och verksamhetsberättelse. Även det ekonomiska kommer att publiceras här.

Här finns lite hjälp hur det hela fungerar.

• Instruktion Årsmöte Via GoToWebinar (PDF)

Tänk på att vara ute i god tid. Kommer ni dagen innan och saknar inloggningen till medlemssidorna kanske vi inte hinner hjälp er.

För er som vill testa om era program funkar så kommer vi att ha ett “test-möte” på lördagen den 5 dec mellan kl. 15:00 och 16:00. Då kan ni via test-mötes-länken på Årsmötes-sidan testa hur det funkar. Och då kan vi även hjälpa er vid problem.

När ni sedan deltar på mötet. Tänk på att vissa saker är lite omständigare. Vissa saker tar sin tid, och låt alla tala till punkt. När fler talar samtidigt blir ljudet otydligt.

it@trosabatklubb.se

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.