Ingen arbetsplikt eller städdag under hösten 2020

Ingen arbetsplikt eller städdag under hösten 2020

För att i möjligaste mån undvika att medlemmar utsätts för risker i samband med den pågående pandemin har styrelsen beslutat att arbetsplikt enligt gällande ordningsregler inte ska tillämpas under verksamhetsåret 2020.

Trots detta finns det arbeten som behöver genomföras under hösten. Båtar ska torrsättas, varvsplanen behöver göras i ordning, verksamheten vid St. Morholmen ska avvecklas, mm.

Därför kommer våra verksamhetschefer nu planera upp de arbeten som behöver göras och söka medlemmar för att utföra dessa. Uppdragen ska genomföras i mindre grupp, vid olika tillfällen allt i syfte att kunna följa FHI’s rekommendationer om att undvika folksamlingar.

För att inte särbehandla medlemmar som befinner sig i  riskgrupp och därmed är förhindrade att utföra arbeten i grupp, kommer deponerade avgifter avseende arbetsplikt och städdag att regleras lika för samtliga medlemmar vid kommande årsfakturering.

Styrelsen rekommenderar därför alla att hålla utkik på klubbens hemsida och anmäla sig för arbeten som behöver göras inför hösten.
Ju fler vi är desto enklare och smidigare kommer att att gå.

Bästa Sommarhälsningar

Styrelsen TBK
g.m. Erik Höppö
styrelse@trosabatklubb.se

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.